Bingopelien suurimmat voitot

Mikä bingopeli pitää sisällään parhaimmat voitot? Alla olevasta listasta löydät voitto-osuuksiltaan parhaat bingopelit.

Bingopeli on sellainen peli, että siinä voi voittaa suuria summia melko pienellä panostuksella. Toki ihan pennikaupalla ei satoihin tuhansiin pääse käsiksi, mutta kyllä jo muutamalla eurolla voi tienata itselleen vaikka seuraavan vuoden tilin, jos oikein hyvin käy.

Tietysti kaikki on kiinni hyvin pitkälti tuurista, mutta on niitäkin nähty, jotka ovat tienanneet elantonsa bingossa. Näillä henkilöillä toki on ollut paljon tuuria mukana, mutta eikös hyvällä pelaajalla ole aina vähän tuuria mukana?

Historian suurin bingovoitto

Kuten sanottua bingossa voi voittaa nykyään paljon enemmän kuin kahvipaketteja. Historian suurin bingopelin voitto osui englantilaiselle herrasmiehelle joulukuussa 2012.

60-vuotias työvoimatoimiston työntekijä John Orchard voitti päätähuimaavan bingovoiton, lähes seitsemän miljoonaa euroa kauniina joulukuisena sunnuntaina. Tai tokkopa se niin kaunis oli, Englannissa edes sunnuntait eivät ole kauniita, kun joulukuu on aluillaan. Luultavasti vettä satoi ja kaikkia ketutti.

Nykyään jo eläkeiässä oleva herra Orchard ja Linda-vaimonsa olivat luonnollisesti todella iloisia tuosta kyseisestä voitostaan varsinkin siitä syystä, että heillä on lapsenlapsi Kanadassa ja voiton tuoman rahallisen edun vuoksi heidän on ollut huomattavasti helpompaa käydä tapaamassa lapsenlastaan.

Ennen brittimiehen bingovoittoa maailman suurin bingopotti oli kreikkalaismiehen hallussa ja arvoltaan hieman alle kuusi miljoonaa euroa. Tuo kyseinen bingon jättipotti oli napsahtanut vuonna 2009.

Bingo on siis varteenotettava peli myös isoja voittoja ajatellen, vanhasta kahvipakettivoiton maineestaan huolimatta. Tämä tieto saattaa monet yllättää, mutta uskottava se on, kun tällaisia todisteita asiasta löytyy. Epäilevät tuomaat voivat käydä googlettamassa tuon brittiherrasmiehen nimen ja palata sitten takaisin näille bingopeli-sivuille löytämään oman suosikkipelinsä ja oman tapansa päästä maistamaan hieman makeampaa elämää.

Miten löydän bingopelin isoimman potin

Bingopeli.net-sivusto on kerännyt listoilleen myös ne kaikista suurimmat potit. Näitä isoja bingovoittoja löydät varmasti kaikista sivuiltamme löytyviltä virtuaalisilta bingosaleilta ja ne kannattaa haravoida tarkkaan, sillä moniin sivustoihin sisältyy myös erittäin hyviä tarjouksia uusille pelaajille, jotka kannattaa käyttää hyväkseen. Näin saatat päästä käsiksi miljooniin eurohin bingopelin avulla, joka siis alun pitäen oli vain mukava seurapeli - ja hups, nyt voikin tehdä pelaajistaan miljonäärejä!