Mistä löytyvät bingopelin parhaat bonukset?

Kuinka löytää paras bonus bingopeliin? Tällä sivulla bingopeli.net helpottaa valintaasi, olit sitten aloittelija tai pitkän linjan ammattibingoaja. Parhaat bingopelit löydät alla olevasta listasta.

Bingopelin aloittaminen on äärettömän helppoa. Ensin sinun tulee rekisteröityä bingoa tarjoavalle pelisivustolle. Parhaat bingosivustot löydät näiltä bingopeli.net-sivuston listoilta. Pelisivustot tarjoavat yleensä ensitalletusbonuksen aloittavalle bingon pelaajalle ja se kannattaa tietysti ehdottomasti hyödyntää. Ensitalletuksen bonus on suoraan ilmaista pelirahaa, jonka voit pelata tallettamasi rahan lisäksi. Saat siis esimerkiksi tuplamäärän bingorahaa, kun käytät hyödyksesi bingosivuston tarjoaman bonuksen. Alkuun voit myös harjoitella bingopeliä ilmaiseksi pelaamalla ilmaisia bingopelejä ja sitten, kun tunnet että omaat riittävät taidot bingopelissä niin voit sen jälkeen tehdä talletuksen, hyödyntää bonuksen ja pelata bingopeliä oikealla rahalla ja näin ollen samalla päästä myös mukaan kilpailemaan palkintorahoista, jotka voivat kasvaa joskus jopa satoihin tuhansiin euroihin.

Useimmilta bingopeli-sivustoilta löydät suomenkielisen asiakaspalvelun sekä live chat -toiminnon, jolla saat apua ja neuvontaa tarvittaessa ihan välittömästi, koska keskustelet asiakaspalvelijan kanssa reaaliajassa. Kuka tahansa voi oppia bingopelin pelaamisen hetkessä, joten rohkeasti mukaan vaan.

Näin pelaat bingoa

Bingopelissä pelaaja saa arvottuja bingokortteja itselleen ja, jos niin haluat, niin bingopeli-kortteja voi olla sinulla jopa 50 kappaletta. Numeroita arvotaan 1-75 tai 1-90 välillä riippuen bingopelin pelimuodosta. Pelaaja pyrkii muodostamaan viiden numeron pysty- tai vaakarivin kuponkiinsa ja voiton korjaa se pelaaja joka saa kyseisen rivin ensimmäisenä muodostettua! Pelaajan tehtävä on tarkistaa mitkä numerot heiltä löytyvät ja merkitä ne myös bingokorttiinsa. Toisaalta, jos sinulla on käytössäsi kortteja suuri määrä, voit ottaa käyttöösi automaattisen merkkauksen, joka helpottaa tehtävää huomattavasti ja vältyt tietysti myös inhimillisiltä virheiltä. Huomaathan, että kortti vaihtaa useimmilla bingohuoneilla väriä sen mukaan, kuinka lähellä olet bingoa. Kun saat bingon, kone ilmoittaa sen automaattisesti ja näet samalla mitä ja paljonko olet voittanut. Toki kukaan ei kiellä sinua huutamasta, että “BINGO”, kun voitto osuu kohdalle. Itse asiassa pienellä voitonkajautuksella tuot itsellesi lähemmäs alkuperäistä tunnelmaa ja onhan se välillä mukava hieman huudahtaa myös omalla kotisohvalla. Tai jos pelaat mobiilibingoa, niin tuo iloinen huudahdus varmasti riemastuttaa vaikkapa aamun ruuhkabussin kanssamatkustajia. Bingopelejä on menossa koko ajan, joten voit aloittaa bingon pelaamisen mihin aikaan vuodesta, kuukaudesta tai päivästä tahansa.